Testa nytt tillfälligt utegym!

Testa nytt tillfälligt utegym i Tärendö!

Är du redo att testa det senaste inom utegym? Nu har du en unik möjlighet att vara med och påverka! Det tillfälliga utegymmet i samarbete med Pajala kommun samt Omnigym. Studien kallas för Global User Study.

Från den 18 juli -19 augusti kommer 9 maskiner att vara tillgängliga för allmänheten på Rönnvägen 1. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att använda utegymmet och ge sin åsikt genom enkäten som kommer gå att besvaras under testperioden. Med möjligheten att justera vikten på maskinerna kan fler nu dra nytta av gymmet och uppnå en mer dynamisk träning. Varje maskin är också utrustad med sensorer som samlar in data om användningen.

Vi skulle verkligen uppskatta om du och dina vänner tar er dit, tränar och besvarar enkätfrågorna som kommer gå att besvara genom att scanna en QR-kod. Så, ta med dina träningskompisar och kom och njut av en träningsupplevelse utomhus. Vi ser fram emot att få din åsikt!

Utegymmet inleds med ett event där en instruktör kommer och visar hur maskinerna kan användas mellan kl.12-13 den 18 juli.

Om utegymmet används och uppskattas är tanken är att resultatet från studie kan användas som underlag för ansökan om medel för ett utegym till Tärendö.

För mer info om utrustningen som finns på plats 18/7-19/8 se länk: https://omnigym.com/sv/

Mikael Sturk, Pajala kommun